Mikkel Stokke

Avdelingsleder dykk og vannredning

Mikkel er butikksjef på Fue og hovedfokuset ligget på butikken og kunder. Han tester masse utstyr i alle mulige forhold og har dermed veldig god bredde og detaljkunskap. En aktiv undervannsfotograf med en forkjærlighet til vidvinkelmotiver.

Sertifiseringer: GUE Tech 2+, GUE CCR, GUE Cave 2, CMAS M2

Tine Kinn Kvamme

Salg og Verksted

Tine er godt kjent i miljøet og har ufattelig mye kunnskap om nakensnegler og annet marint liv. Dykkekarrieren begynte i 2004 og har siden dykket tusenvis av dykk rundt om i hele verden, men favoritten er nok Thailand og Norge. Du vil se Tine mye ute i butikken og på verkstedet hvor hun fikser ventiler og drakter.

Oliver Stubbs

Salg | Avdeling dykk og Vannredning

Oliver er en ivrig dykker med en bakgrunn i marinbiologi of forskningsdykking. Han er utdannet yrkesdykker og forskningsdykker som gir oss nye perspektiver på ulike tilnærminger til dykking. Han jobber hovedsakelig mot det profesjonelle markedet, men du kan ofte se han i butikken hvor han også liker å bidra.

Sertifiseringer: Redningsdykker NYD, GUE Fundementals, GUE Scientific Diver, TDI Advanced Trimix

Christian Kulmus

Webutvikling og Digital markedsføring

Christian jobber hovedsakelig fra kontoret i Moss, men er fortsatt til tider å se i butikken. Med bakgrunn i produktutvikling, modellering og rapid prototyping gir dette gir han en muliget til å tilnærme produkter som ikke ellers er mulig å få tak. Christian har aktive verv og medlemskap i flere dykkerklubber. I egen dykking liker han å ta bilder av livet under vann, samt en god interesse for fotogrammetri. 

Sertifiseringer:  GUE Cave 2, GUE  Tech 1, GUE CCR 1, CMAS M1