Om Fue.no – Fjords Underwater Explorers

Fue.no er ved siden av å være en fullservice lokal dykkebutikk for dykkere i Oslo, den største norske dykkebutikken for nettsalg av dykkerutstyr. Filosofien siden oppstart i 2004 har vært relativt enkel.

  • Vi skal anbefale og selge utstyr vi selv bruker og ville valgt til de ulike formålene dykkerutstyr blir brukt til
  • Utstyret som tilbys på nett og i butikk skal finnes på lager så du får rask levering
  • Vi skal være best på utstyrsveiledning i forbindelse med kjøp
  • Vi skal ha god og effektiv oppfølging etter kjøp enten det er reklamasjonsspørsmål eller behov for reservedeler og service

Da Fue.no ble etablert mot slutten av 2003 fantes det naturligvis allerede en masse forskjellige dykkebutikker i Norge, og vi hadde ikke lyst å lansere enda et «mer av det samme» type tilbud. Vi har hele tiden ønsket å tilføre noe nytt og tilføre bredde i bransjen både i forhold til produktsortiment og i forhold til kurstilbud. En positiv ting vi har sett over tid er at flere typer utstyr og konfigurasjonstankeganger som vi har introdusert i det norske markedet har begynt å bli mer vanlig tilgjengelig i et større antall dykkebutikker. Åpenbart synes vi den type utstyr gir deg og oss som dykkere fordeler, så større utbredelse og økt popularitet liker vi.

Siden vi ikke kan stoppe andre fra å inspires av oss, kan vi ikke love å være unike på alt hele tiden. Men vi skal definitivt være den mest aktive aktøren i markedet i forhold til å være oppdaterte, fange opp og få ut til deg som dykker utstyrsutvikling som gir bedre funksjonalitet, øker sikkerhet og bedrer dykkeopplevelsen!

Om Hansen Protection AS

I 2017, etter mange år som selvsendig bedrift med voksende kompetanse og markedsposisjon, fusjonerte Fue AS seg med Hansen Protection AS. Dette har ikke endret den daglige driften på Fue.no eller i butikken, men har åpnet for mange muligheter og godt samarbeid. Fue.no opererer nå som en egen avdeling under Hansen Protection AS, ønsker du å lære mer om selskapet så klikk på knappen under for å gå videre til Hansenprotection.no.

Klikk her for å lese mer