Haslevollen 3 har blitt vårt nye hjem

Etter 7 år på Bislett har vi gleden av å annonsere at vi har flyttet til nye lokaler. Flyttet fra Helsfyr til Bislett var en solid oppgradering for oss på sin tid, og målet med flyttingen nå er det samme. 6. Mai åpnet butikken i nye lokaler sentralt på Hasle.

Hvor?

Vår nye adresse er Haslevollen 3. Lokalet ligger sentralt på Hasle, og er derfor lett tilgjengelig for besøkende med bil, bane eller buss. Buss og t-bane er i gå-avstand fra vår inngang. Ankommende med bil kan glede seg av kort vei til Ring 3/E6.

På Hasle har vi 470 kvm til disposisjon for lager, verksted, og butikk. Dette er en vesentlig oppgradering, og vi ser frem til alle mulighetene dette bringer med seg.

Praktisk info fremover

Flyttingen av butikken har vært omfattende, og selv om mye er på plass er det mye som gjenstår. Nedenfor kan du se hva du kan forvente som kunde hos oss i tiden fremover.

I en liten periode fremover kan våre kunder forventende følgende:

  • Vi tar i mot nettbestillinger som vanlig, men pga. flytting og omstrukturering av lager kan behandlingstiden være noe lengre nå som vi jobber oss gjennom bestillinger vi mottok under flytting. 
  • Alt av gassfylling er på plass. Her er det ingen begrensninger.
  • Det er noe lenger ventetid på service pga. sesong og tilpassing etter flytting. Ikke vent med å levere inn utstyret om du trenger det klart til ferien.

Har du spørsmål relatert til vår nye lokasjon er så er vi tilgjengelige på telefon eller chat i åpningstiden.