Velkommen til Fue.no 3.0!

Vi har gledet oss lenge til å få den nye nettsiden lansert, og vi har flere spennende nyheter. 

Fue.no Kundeklubb

Med kundeklubben kan vi samle de mest aktive av våre kunder og tilby mange kule fordeler. I kundeklubben vil du få mer tilbake for jo mer du handler og du vil kunne få spesialtilbud og rabatter for ditt nivå. Les mer under Kundeklubb

Vipps på Mobil!

Med Vipps Checkout vil du kunne handle raskere og enklere rett fra mobilen. Du kan handle direkte fra en produktside eller i kassen. Prøv ut ved din neste bestilling! 

Mobilvennlig

Vi har jobbet hardt for å lage en mye mer mobilvennlig nettside. Idag handler flere og flere fra mobilen og det er viktig for oss at kunder har den samme eller bedre opplevelse på mobilen som på PC-skjerm eller nettbrett. 

Varetømming og demovarer

Nå vil vi mye enklere kunne legge ut produkter som tidligere var veldig tungvindt å selge. Nå kan du skaffe kvalitetsvarer til en vesentlig lavere pris enn på nye varer. Det ligger allerede en del ute, men vi kommer til å oppdatere denne siden mye fremover. Her kan det dukke opp mye spennende varer. Sjekk ut våre lagertømmingsvarer!

Integrasjon

Den nye nettsiden er mye tettere integrert med våre andre systemer. Her er det fortsatt en del som må gjøres, men det blir lettere for kunder å bestille varer som er på lager. Varer som ikke lagerføres pga. høy lagerverdi vil stå som bestillingsvare. Nettbestillinger vil kunne håndteres raskere og det er lettere å holde oversikt over det som eventuelt skulle mangle fra en bestilling.

Sporing

Med den nye siden kan vi legge inn sporingslinken til fraktleverandør og du kan følge med på status på pakken så snart vi har sendt denne fra oss. Sporingslink vil komme på egen epost når pakken er klargjort for sending. Handler du direkte med Vipps fra produktsiden vil sporingslink ikke bli synlig. pga. kvittering håndteres inne i Vipps-appen. 

Artikler og andre ressurser

Vi har overført de fleste av våre kunskapsartikler fra den gamle hjemmesiden, men her vil det også komme mye nytt og spennende. Har du noe du skulle likt at vi skriver en mer detaljert artikkel om så gi oss beskjed. Vi kommer også til å oppdatere videoarkivet vårt så kunder kan se på alt innholdet som har blitt produsert av Fue de siste årene. 

Tilbakemeldinger

Nettsiden er ganske fersk og det er naturlig at det kan dukke opp noen feil her og der. Ser du noe som er feil, ødelagt eller ellers ikke fungerer som det skal så gi oss veldig gjerne en tilbakemelding. Vi gir gjerne en liten påskjønnelse  der det skulle passe😉 Om du har noen forslag til endringer eller tilskudd er dette også veldig interessant å høre om. Ta kontakt med oss på epost eller chat om du har noe å komme med 🙂