FUE garanti

Perfekt passform

Perfekt passform

Hvis du er usikker på hvilken størrelse vams, våtdrakt, base layer, tørrdrakt eller hva som helst som blir riktig for deg så har vi en smidig løsning til deg.

Bruk kommentarfeltet!

Når du registrerer bestillingen din på f.eks Fourth Element Arctic vams i størrelse Large overdel og Large Short bukse har du mulighet til å skrive inn en "kommentar" til bestillingen din. I det kommentarfeltet skriver du bare hvilke størrelser du ønsker å prøve, så sender vi det til deg.

Dersom du ikke er sikker på om du behøver f.eks Large eller Large Short bukse på Fourth Element Arctic vamsen, så legger du bare inn bestilling på 1stk Large overdel og Large bukse, og skriver i kommentarfeltet noe sånt som:

"Jeg er 182cm høy og veier 83kg, og er litt usikker på hvilken størrelse Arctic vams som blir riktig. Kan dere velge riktig størrelse for meg basert på høyde/vekt. Send gjerne de to størrelsene dere tror er nærmest å passe, så får jeg prøvd begge deler og returnerer det som passer minst?"

Da sender vi den eller de størrelsene vi mener vil passe best basert på opplysningene du gir, du beholder den som passer best og sender den som passet minst i retur. Returadressen vår er:
Fue.no
PB 5363
0304 Oslo

Når du skriver slike kommentarer er det viktig at du oppgir høyde og vekt. Oppgi gjerne også mål rundt brystkassen, hofte/rumpen og mål på beinlengden fra skrittet og ned til bakken (langs med foten). I blant hender det at størrelseskartene produsentene har laget ikke passer spesielt godt, og har vi dine mål kan vi kombinere de målene med erfaringen vi har fra å prøve forskjellig dykkeutstyr på X-antall kunder og sørge for høy grad av treffsikkerhet i forhold til å sende deg størrelse som passer skikkelig.

Dette gjelder naturligvis alle produkter med forskjellige størrelser, enten det er vams, tørrdrakt, vamssokker, våtdrakt, våtsko eller hva det måtte være du har brukt for og ønsker prøve størrelse på.
I utgangspunktet er dette noe vi allerede har gjort i flere år, men vi har ikke "promotert" muligheten for å gjøre det aktivt før nå. Vi har vært redd for at det kunne komme til å belaste varelageret vårt for hardt dersom for mange benyttet seg av den muligheten. Nå har vi fått biffet opp varelageret så pass mye at vi er rimelig trygge på at vi skal klare å levere denne servicen uten at det går utover den generelle leveringsdyktigheten vår.

(Dersom du benytter deg av denne muligheten kommer det naturligvis fraktkostnad (rundt kr 120-150,- som Norgespakke/Smartpost) på å sende tilbake det du ikke velger å beholde. Men vi vil tro at i de aller fleste tilfeller vil verdien av å få prøvd seg frem til riktig størrelse være mye større. Og dersom vi får tilstrekkelig med "måle informasjon" fra deg i kommentarfeltet vil vi også prøve så ofte vi er sikker på "at den ene størrelsen blir riktig" å kun sende den/en.)

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.