Om oss

Om oss

Om oss

Fue.no er ved siden av å være en fullservice lokal dykkebutikk for dykkere i Oslo, den største norske dykkebutikken for nettsalg av dykkerutstyr. Filosofien siden oppstart i 2004 har vært relativt enkel.

  • Vi skal anbefale og selge utstyr vi selv bruker og ville valgt til de ulike formålene dykkerutstyr blir brukt til
  • Utstyret som tilbys på nett og i butikk skal finnes på lager så du får rask levering
  • Vi skal være best på utstyrsveiledning i forbindelse med kjøp
  • Vi skal ha god og effektiv oppfølging etter kjøp enten det er reklamasjonsspørsmål eller behov for reservedeler og service
  • Vi skal tilby og utvikle et kurstilbud som fokuserer på kvalitet, utvikling av dykkeferdigheter og nyttig kunnskap

Da Fue.no ble etablert mot slutten av 2003 fantes det naturligvis allerede en masse forskjellige dykkebutikker i Norge, og vi hadde ikke lyst å lansere enda et "mer av det samme" type tilbud. Vi har hele tiden ønsket å tilføre noe nytt og tilføre bredde i bransjen både i forhold til produktsortiment og i forhold til kurstilbud. En positiv ting vi har sett over tid er at flere typer utstyr og konfigurasjonstankeganger som vi har introdusert i det norske markedet har begynt å bli mer vanlig tilgjengelig i et større antall dykkebutikker. Åpenbart synes vi den type utstyr gir deg og oss som dykkere fordeler, så større utbredelse og økt popularitet liker vi.

Siden vi ikke kan stoppe andre fra å kopiere oss, kan vi ikke love å være unike på alt hele tiden. Men vi skal definitivt være den mest aktive aktøren i markedet i forhold til å være oppdaterte, fange opp og få ut til deg som dykker utstyrsutvikling som gir bedre funksjonalitet, øker sikkerhet og bedrer dykkeopplevelsen!

På dykkeopplæringssiden har vi introdusert Global Underwater Explorers som alternativ til norske dykkere. GUE er en unik organisasjon med tredelt fokus på Utforskning, Miljøkonservering og Utdanning. GUE har gjort utradisjonelle valg ved å skape en rekke dykkekurs for Fridtidsdykking, Teknisk/dypere dykking og Grottedykking med kompromisløst fokus på kvalitet, utvikling av individuelle- og teamferdigheter hos deltagerne støttet med solide teorikomponenter. Til tross for markedet sitt trykk mot raskere, enklere og mer tilgjengelig. Hvis du liker utfordringer, eller "bare" vil utvikle deg som dykker for å kunne oppleve mer, øke sikkerheten eller bare øke dykkegleden gjennom påfyll av videregående dykkeopplæring bør GUE kurs være et naturlig sted for deg å se etter utfordringer og nye muligheter.

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.