Om GUE

Om GUE

Global underwater explorers

GUE er en organisasjon som ved siden av å utdanne dykkere også engasjerer seg i utforskning og miljøbevarende arbeid over hele verden. GUE tilbyr kurs til sportsdykkere fra grunnkurs til avansert teknisk dykking, grottedykking og dykking med hel og halvlukkede systemer (rebreather).

GUE ble etablert som organisasjon i 1998 og har sitt utspring i Florida. Formålet med organisasjonen er og har alltid vært å:

  • Utdanne tenkende, kompetente dykkere med solide individuelle ferdigheter
  • Delta i og legge til rette for utforskning av havet, vannfyllte grotter, sjøer, elver og alle andre akvatiske miljøer verden over
  • Jobbe for å opplyse om og bevare disse 

Opprinnelig underviste GUE utelukkende kurs innen teknisk dykking og grottedykking. Kvaliteten på dykkerundervisning og grunnleggende dykkerundervisning spesielt har i flere tiår vært av svært varierende kvalitet, og fokuset har ofte vært mer på mange elever pr kurs, korte programmer og å gjøre kursene minst mulig krevende for å kunne trekke et større publikum enn det å faktisk lære bort dykking. Dykking er ikke kjempetungt og vanskelig, men som med alle andre aktiviteter det er vært å bruke tiden sin på, så er det også sånn med dykking at hva man får igjen er et resultat av hva man investerer.

GUE har som målsetning å levere den beste og mest gjennomførte dykkerundervisningen du finner noe sted på markedet.

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.