FUE Historie

Historie

Historie

For FUE, Fjords Underwater Explorers har selvfølgelig GUE vært viktig siden begynnelsen. Vi tok kurs med et utvalg av organisasjoner og oppdaget etter hvert GUE med kvaliteten og seriøsiteten ingen andre kunne måle seg med. Standardisering av utstyr og høye, delvis spesifikke krav til utstyr gjorde at det oppstod et behov i vårt miljø og i markedet for dykkerutstyr. Vi hadde stor tro på både opplæringen og utstyret vi solgte samtidig som vi ønsket å formidle dette for å utvikle miljøet av dykkere i Norge og vårt nettverk slik at vi kunne få flere store opplevelser under vann.
Mange hadde etterlyst utsyr som D12, vingesystemer, Jetfins og langslanger. Etter hvert som det ble mer vanlig utviklet det seg fra å være noe grottedykkere og tekniske dykkere kjøpte og brukte til noe også mange sportsdykkere ønsket. Det er bra for alle å ha utstyr som gjør det enklere å være god!

Vi var tidlig ute med nettbutikk, og åpnet vår fysiske butikk i Oslo i 2006. Nettbutikken gjorde oss til den lokale butikken for mange kresne dykkere langs hele kysten (og rundt Mjøsa:-)

Vi holdt på det solide utstyret og er fremdeles kritiske til alt nytt. Vi har lite utskiftning av produkter og når vi tar det inn er det av en grunn. Kundemassen har utviklet seg og spekteret vi har innom butikken får på nett og fysisk er i dag alle typer dykkere. Vi er stolt av å ha mange trofaste kunder gjennom 10-15 år, hvor mange også er av de mest erfarne og flinkeste innenfor sin form for dykking.

Gjennom vår introduksjon av vingesystemer og mer strømlinjeformede, balanserte og gjennomtenkte utstyrskonfigurasjoner har vi trukket en stor del av dykkermiljøet i den retningen. Vi mener at det har økt sikkerheten og gleden ved å dykke i Norge. Vi har dykket aktivt siden 1999. Vi kan det utstyret vi selger og vi kan dykking på alle nivåer.

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.