Halcyon vingesystemgaranti fra fue

Halcyon vingesystemgaranti

Vingesystemgaranti

Når du kjøper et Halcyon vingesystem fra Fue.no får du den mest omfattende og enkle garantien som finnes noe sted i verden !

Til første eier tilbyr vi;

  • 30 dager åpent kjøp - 100% 'no questions asked' - 0 ekstra kostnader
  • 5 års garanti på produktet - 100% 'no questions asked' - 0 ekstra kostnader
NB! Du får garantien "med på kjøpet" uten noe ekstra kostnader og du behøver heller ikke registrere garantien på noe måte. Det eneste du behøver å sørge for, er at du tar vare på kjøpskvitteringen

(Dersom du mister kjøpskvitteringen vil vi gjøre så mye vi kan for å finne tilbake til riktig dato, person og salg for deg - men vi kan ikke garantere 100% at vi vil finne opprinnelig salgsbilag på hvert eneste Halcyon vingekjøp siste 5 år, så vær snill å hjelp deg selv og oss med å ta vare på kjøpskvitteringen).

Fue.no har de seneste 5 årene vært den største Halcyon forhandleren i Europa. Det har gitt oss mye erfaring og en unik mulighet til å bruke denne erfaringen til å gjøre din kjøpsavgjørelse enklere og ditt eierskap mer problemfritt.

30 dager åpent kjøp;
Målet med denne muligheten er å ta bort nødvendigheten av at du skal behøve å tenke så mye på om vingesystemet du skal kjøpe er riktig valg for deg, om det kommer til å passe, om du kommer til å like hvordan det kjennes på og hvordan det er å dykke med - før du faktisk har fått brukt og prøvd det på et par dykk. Skulle du av en eller annen grunn bestemme deg for at du ikke ønsker å beholde vingesystemet sender du det bare i retur til oss og vi refunderer hele kjøpesummen til kontoen din. For deg som eventuelt velger å benytte deg av denne tilbakeleveringsmuligheten har vi to ønsker (ikke krav):

  • Sørg for at du dykker minimum 5 ganger med vingesystemet før du tar en avgjørelse (vi kan gjerne utvide 30 dagers vinduet dersom du behøver det for å få gjennomført minst 5 dykk). Ett eller to dykk er generelt for lite erfaringsgrunnlag til å basere en velfundert mening på. Det tar kanskje et dykk eller to å justere utstyret slik det funker best for deg, få justert blymengden riktig og endre på vaner som kanskje er forskjellig fra utstyret du har nå til vingesystemet du vurderer å kjøpe. Så bruk muligheten til å dykke litt flere ganger med vingesystemet før du bestemmer deg.
  • Rådene og anbefalingene vi gir til kunder i forbindelse med kjøp er basert på både våre egen erfaring med produktene og tilbakemeldingene vi får fra kunder, venner, kursdeltagere, fra det vi kan lese på nett om folks brukererfaringer og i grunn så bredt vi bare kan samle inn informasjon. Vi vil sette veldig stor pris på om du tar deg tid til å skrive ned en kortfattet beskrivelse som forteller hva du likte, hva du ikke likte og hvorfor du ikke følte at vingesystemet var riktig for deg. Den tilbakemeldingen fra deg vil være nyttig ikke bare for oss, men også for andre kunder/meddykkere som er i en vurderingsfase for å kjøpe nytt utstyr til seg.

5 års 'no questions asked' garanti på produktet;

Denne garantien er veldig enkel å forklare. "Går noe i stykker, fikser eller bytter vi det for deg helt kostnadsfritt". Skulle noe feile, enten det skjer helt uten din innblanding eller det er du som direkte har forårsaket skaden selv, så fikser vi det for deg uten noe kostnad. Du kan gjerne forsøke å ta godt vare på produktet likevel :-) (Ved skader som åpenbart skyldes en stor og plutselig ytre påkjenning vil de skadete delene bli byttet til kostpris.)

NB! Denne garantien gir vi med tilbakevirkende kraft!

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.