FUE Kurser

GUE Tech 1

Utforsk mer!

En større rekkevidde som dykker åpner for muligheter du ikke hadde tidligere. Det er veldig mage flotte opplevelser og spennende dykkeplasser som er forbeholdt de som dykker dypere enn 30m. Dette er også opplevelser som forsterkes ved at det er mer eksklusivt og givende ettersom det også krever mer innsats, planlegging og et høyere nivå av ferdigheter. Motivasjonen for å dykke dypere er forskjellig fra dykker til dykker, men felles for de fleste er et sterkt ønske om å kunne utforske mer av det havet skjuler for oss.Når man dykker med betydelig dekompresjon over hodet er det selvsagt viktig at man har fått på plass de ferdighetene og den kunnskapen man trenger for å kunne løse og forebygge det som kan oppstå av situasjoner eller problemer. Instruktørene som underviser GUE Tekniske kurs har lang erfaring som instruktører og fremfor alt er de aktive dykkere på høyere nivå enn det de underviser. Det betyr at du som elev vil få svar basert på instruktørens egen erfaring i tilegg til den kunnskapen vi har kollektivt i GUE.

GUE Technical Diver Level 1

GUE Tech 1 er utviklet for å introdusere dykkere for teknisk dykking med alt det innebærer av teoretisk kunnskap,fysiske ferdigheter og kapasitet som dykker. Du vil som utdannet Tech 1 dykker kunne dykke trygt mellom 30 og 50 meter med fornuftige bunntider. Du vil kunne bruke en dekompresjonsgass og du vil kunne velge på flere av GUE sine standard bunngasser. Du vil lære å mestre utstyret ditt på et høyt nivå og kunne løse det meste av mulige problemer som kan oppstå sammen med teamet ditt. Du vil utvikle ferdihetene dine som team dykker og øke kapasiteten din som del av teamet. De ferdighetene du vil tilegne deg vil være nødvendige for å kunne gjøre trygge tekniske dykk, men det vil også gjøre deg til en bedre dykker på alle dyp.

Vi mener at Tech 1 dykking er et naturlig steg videre om du føler deg motivert og klar for nye utfordringer. Det krever en del tid, energi og ikke minst penger, men det vil garantert være verdt det når du ligger foran propellen på 50m et eller annet sted langs kysten.

Forberedelser; Du har bestått Fundamentals og du vet hva som kreves på et GUE kurs. Nå skal vi opp på neste nivå og det gir deg noen nye utfordringer. På GUE Fundamentals bygget du grunnmuren og fikk utdelt verktøy. Nå skal huset bygges! Hvor flink du har blitt med de verktøyene er helt avgjørende for hvordan det går på Tech 1. Mange opplever at ”alt gir mening" under Tech 1. Noen av detaljene som du kanskje ikke har opplevd som viktig frem til nå, viser seg plutselig å bli nødvendigheter du må mestre. Derfor er det viktig at du forbereder deg godt og trener Fundamentals ferdigheter så det sitter i ryggmargen. På Fundamentals gjorde vi det meste av øvelser på bunnen med referanser. Nå skal vi tilbringe en stor del av dykketiden på line. Ta med deg Fundamentalsferdighetene opp i vannsøylen og gjør øvelsene med linen og teamet ditt som eneste referanser. Om dette fungerer bra vil vi ha god tid til å trene på de nye ferdighetene du må mestre.

GUE Technical Diver Level 1 kurs

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.