FUE Kurser

GUE CCR 1

GUE CCR Diver Level 1

Rebreather er et avansert verktøy for å gjennomføre kompliserte dykk i både åpent vann og grotter. Stillheten og lavt gassforbruk er det som tiltrekker majoriteten av de som starter med å dykke med rebreather.

Siden en gjenpuster er et lukket system, blåser vi ikke gassen ut som vi gjør på et tradisjonelt åpent system med vanlige pusteventiler, men vi resirkulerer gassen. Selve rebreatheren består blant annet av en cannister på ryggen som har et filter som absorberer karbondioksid og tilsetter oksygen som gir oss et optimalt deltrykk av oksygen på en hvilken som helst dybde.

Dykking med rebreather innebærer større risiko i form av flere feilkilder enn hva vi har på et åpent system. En del argumenterer med at det lave gassforbruket overveier økt risiko ved dypere dykking/grottedykking som gjør at man velger å benytte seg av en rebreather.

GUE benytter seg av JJ-CCR som er konfigurert med diluent/dyp bail out på ryggen med et D7, som gjør at vi viderefører kontinuiteten i bruk systemeter og prosedyrer som vi har innarbeidet gjennom alle de andre kursene via GUE. For å være med på et GUE CCR 1, krever det at du er en habil dykker som har kontroll på gassbytter, oppdrift og trim med en god del dykking på Tech 1 nivå. Forkrav til å melde seg på et GUE CCR 1 er GUE Tech 1 og 25x Tech 1 dykk etter kurset.

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.