FUE´s Ansatte

Ansatte

Ansatte

Mikkel Stokke - Butikksjef og avdelingsleder
Mikkel er butikksjef på fue og hovedfokuset ligget på butikken og kunder. Han tester masse utstyr i alle mulige forhold og har dermed veldig god bredde og detaljkunskap. GUE Fundamentals instruktør og er en aktiv undervannsfotograf med en forkjærlighet til vidvinkelmotiver.


Sertifiseringer: GUE Tech 2, CCR, Cave 2

Christian Kulmus - Web, IT og Markedsføring
Christian jobber fulltid og du ser han som regel i butikken. Han er veldig handy og har jobbet med produktutvikling, modellering og rapid prototyping. Dette gir han en muliget til å tilnærme produkter som ikke ellers er mulig å få tak. Christian har aktive verv og medleskap i flere dykkerklubber.

Sertifiseringer : GUE Tech 1, Cave 1, CCR 1, CMAS M1

Oliver Stubbs - Salg Dykk og Vannredning
Oliver er en ivrig dykker med forkjærlighet til marinbiologi. Han er utdannet yrkesdykker og forskningsdykker som gir oss nye perspektiver på ulike tilnærminger til dykking. Han jobber hovedsakelig mot det profesjonelle markedet, men du kan ofte se han i butikken hvor han også liker å bidra.


Sertifiseringer: TDI Advanced Trimix

Deltidsmedarbeidere

Tine Kinn Kvamme
Tine er godt kjent i miljøet og har ufattelig mye kunnskap om nakensnegler og annet marint liv. Du vil se Tine mye ute i butikken og på verkstedet hvor hun fikser ventiler og drakter. 

Ivar Johnsen
Old school-fan! Ivar digger de gamle DIR-filmene og har gode argumenter på lur. Han er aktiv i studentklubben OSI Dykking og trives best under vann.

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.