Fue.no ABC-pakke for våtdraktsdykking
Fue.no ABC-pakke for våtdraktsdykking
Fue.no ABC-pakke for våtdraktsdykking
Fue.no ABC-pakke for våtdraktsdykking

Fue.no ABC-pakke for våtdraktsdykking

fue-no-vatdrakt-abc-pakke
kr 1,995.00
Inklusive MVA

ABC-pakken for sydendykkere. En fin pakke med svømmeføtter, våtsko, maske og snorkel.

Produktalternativer
Farge
Skostørrelse
Svømmefot - størrelse
Skostørrelse
Svømmefot - størrelse
Farge

 

ABC-pakke for våtdraktsdykkeren!

Ved siden av drakt og undertøy er ABC utstyret noe av det mest 'personlige' utstyret vi har. At en maske som ikke er tett er irriterende er åpenbart for alle. Men vi tror at folk undervurderer eller ikke er klar over hvor sterk vane vi knytter til bruken av svømmeføttene våre. Dvs, vi oppdager det først når vi hopper uti med et par lånte svømmeføtter på ferie.

Fue.no Våtdrakt ABC-pakke består av:

  • Scubapro Jet Sport
  • Beaver Atomic 'Frameless' maske
  • Fue.no neoprenmaskestropp
  • Scubapro Delta 6,5mm våtsko
  • Scubapro Apnea snorkel


Alle produktene har den høye kvalitet og funksjonalitet som du skal kunne forvente av dykkeutstyr fra Fue.no.

Masken skal ikke bare være tett, men også være komfortabel å ha på. Vi har solgt flere ganger flere Beaver Frameless masker enn alle andre masker vi tilbyr til sammen siden vi startet opp. De som har kjøpt den liker den, anbefaler den til dykkebuddies og til tross for at maske gjerne er noe som er veldig individuelt i forhold til ansiktsform har vi fått forsvinnende få tilbakemeldinger fra dykkere hvor masken ikke har passet. De gangene Beaver sin Frameless maske ikke har passet, er det for dykkere med mindre ansikt eller smal ansiktsfasong. For den type ansikter passer Scubapro Spectra masken alltid godt, og vi har derfor satt den opp som alternativ.
Svømmeføttene skal ikke bare passe skoen på våt-/tørrdrakten, men påvirker både trim & balanse. Med en våtdrakt er det generelt mindre oppdrift i beina enn på en tørrdrakt og Jet Sport er perfekt til våtdrakt.I tillegg har valg av svømmeføtter stor betydning for hvor effektiv ulike beinsparkteknikker for fremdrift og manøvrering vil være. En Scubapro Jetfin er vårt førstevalg når det kommer til tørrdraktsdykking, men fører til at man fort blir for baktung når man dykker med våtdrakt.
Snorkel fra Scubapro er svart, helt enkel bygget opp og ingen fiksfakserier. Den gjør det en snorkel skal gjøre på en enkel og god måte.
(Hvis du ikke har planer om å bruke snorkelen i det hele tatt egner den seg enda bedre på land enn i lommen når du skal dykke med SCUBA utstyr.)

Snorkel er genialt til snorkling, men egne seg bedre i lommen enn på hodet under dykking med SCUBA utstyr. Apnea snorkelen er 100% fleksibel og kan raskt rulles sammen så den får plass i lommen under dykket, samtidig som du har den lett tilgjengelig når du ønsker å snorkle før eller etter dykket. (Hvis du ikke har planer om å bruke snorkelen egner den seg best på land når du skal dykke med SCUBA utstyr.)

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


3 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.