Waterproof 3D Mesh Vest
Waterproof 3D Mesh Vest
Waterproof 3D Mesh Vest
Waterproof 3D Mesh Vest

Waterproof 3D Mesh Vest

WP_mesh_vest
kr 1,395.00
Inklusive MVA

Passiv varmevest fra svenske Waterproof i 3D Mesh materiale

Produktalternativer
Størrelse
Størrelse

 

Varmevest fra Waterproof med tredimensjonalt fór for maksimal isolasjonseffekt.

Layering (på godt norsk / lagvis undertøy) er den mest effektive måten å sette sammen mer isolasjon samtidig som du bevarer mest mulig bevegelighet. Samtidig er det mer fleksibelt siden du kan bytte rundt på lagene du har til disposisjon alt ettersom årstid, temperatur, lengde på dykket ol.

For eksempel kan vesten benyttes i tillegg til det tykkeste undertøyet du har om vinteren, eller sammen med et tynnere undertøy for å utvide sesongen det kan benyttes på vår/senhøst. Slik at du 'sparer' på vinterundertøyet så det gir maks isolasjon når det virkelig behøves. 

Varmevesten fra Waterproof gir ekstra isolasjon rundt overkroppen hvor vi har alle våre vitale organer. Alle vitale organer har stor blodgjennomstrømming og kroppen vår prioriterer å holde dem varm når vi utsetter oss for kulde/nedkjøling.
Det vil i praksis si at kroppen reduserer blodgjennomstrømming ut til ekstremitetene armer/henger og bein/føtter for å konsentrere varmen rundt de vitale organene. Derfor vil vi som regel merke at vi blir kald på armer og bein, samtidig som den beste strategien for å opprettholde varmen i armer og bein er å isolere bedre sentralt. Altså forebygge redusert sirkulasjon til ekstremitetene ved å isolere bedre sentralt.
(Hodet er også et område kroppen alltid vil prioritere, så god hette er essensielt for komfortabel og varm dykking i kaldt vann.)

Waterproof sin 3D Mesh Vest er laget av et tredelt materiale som beholder sin opprinnelige tykkelse også når trykket rundt deg og inni drakten din øker, og gir derfor god isolasjon uavhengig av dybde.

Design
Selvstendig/Separat plagg
Stretchpaneler
N/A (Materialet har tilstrekkelig naturlig stretch)
Type undertøy
Ekstra kjerneisolasjon
Vaskbarhet
Tåler vask godt. NB! Vask som ull, og IKKE bruk tøymykner
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.