Santi BZ200 varmevest FUE
Santi BZ200 varmevest FUE
Santi BZ200 varmevest FUE
Santi BZ200 varmevest FUE

Santi BZ200 varmevest

santi_bz200v
kr 1,250.00
Inklusive MVA

Utvid sesongen sommervamsen din er varm nok med en 200g/m2 Thinsulate vest fra Santi!

Produktalternativer
Størrelse
Størrelse

 

Varmevest fra Santi med 200g Thinsulate kjerne

Layering (på godt norsk / lagvis undertøy) er den mest effektive måten å sette sammen mer isolasjon samtidig som du bevarer mest mulig bevegelighet. Samtidig er det mer fleksibelt siden du kan bytte rundt på lagene du har til disposisjon alt ettersom årstid, temperatur, lengde på dykket ol.

For eksempel kan vesten benyttes i tillegg til det tykkeste undertøyet du har om vinteren, eller sammen med et tynnere undertøy for å utvide sesongen det kan benyttes på vår/senhøst. Slik at du 'sparer' på vinterundertøyet så det gir maks isolasjon når det virkelig behøves. 

Varmevesten fra Santi gir ekstra isolasjon rundt overkroppen hvor vi har alle våre vitale organer. Alle vitale organer har stor blodgjennomstrømming og kroppen vår prioriterer å holde dem varm når vi utsetter oss for kulde/nedkjøling.
Det vil i praksis si at kroppen reduserer blodgjennomstrømming ut til ekstremitetene armer/henger og bein/føtter for å konsentrere varmen rundt de vitale organene. Derfor vil vi som regel merke at vi blir kald på armer og bein, samtidig som den beste strategien for å opprettholde varmen i armer og bein er å isolere bedre sentralt. Altså forebygge redusert sirkulasjon til ekstremitetene ved å isolere bedre sentralt.
(Hodet er også et område kroppen alltid vil prioritere, så god hette er essensielt for komfortabel og varm dykking i kaldt vann.)

Vesten består av tre lag:

  • Micropolar innerst
  • 200g Thinsulate kjerne i midten
  • Pertex ytterlag (vind- og vannavvisende)

Vesten lagerføres i alle størrelser fra Small til XXL

Sortert herre/dame
Unisex
Design
Selvstendig/Separat plagg
Materialtype
200g/m2 Thinsulate™ m/fleece innerfor (ikke elastisk)
Lommer
Ingen
Stretchpaneler
Stretchpanel: skritt
Type undertøy
Ekstra kjerneisolasjon
Vaskbarhet
Bør helst vaskes når det virkelig er behov. Bruk program med "vugge", kaldt vann og unngå gjerne både vaskemiddel og særlig tøymykner
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.