No Gravity Thermal Pro innerhanske

No Gravity Thermal Pro innerhanske

nogravity-thermal-pro-hanske
kr 345.00
Inklusive MVA

Innerhanske for vinterbruk fra No Gravity.

Produktalternativer
Størrelse Hanske
Størrelse Hanske

 

Innerhanske for vinterbruk fra No Gravity

Thermal Pro kan fint brukes alene som innerhanske i tørrhansker i sesongene fra vår til høst. Materialet Polartec® Thermal Pro® har høy kvalitet, relativt vindtett og transporterer fukt. Det omtales som "super fleece» ved at den tåler mye og gjør jobben som innerhanske særdeles godt.

Skal du bruke disse på vinteren, anbefaler vi å kjøpe Power Strech som du har på innsiden av disse hanskene. Alternativt har vi god erfaring med Power Strech eller Thermal Pro under innerhanskene Quallofill.

En ting vi alltid har gjort selv, men ikke anbefalt veldig aktivt ut til kunder (det høres for "komærst" ut, selv om det egentlig er smart og kun velment, samtidig som at det heller egentlig ikke koster mer) er å ha tørrhansker med forskjellig størrelse. En mindre størrelse til sommerbruk og en større hanske til vinterbruk.
Temperaturvariasjonene iløpet av et helt år er så store at det nær sagt er ulogisk at "en løsning fits all seasons" skulle være en god idè. Normalt går vi opp en størrelse på vinterhanskene i forhold til størrelsen vi bruker på sommerhansker. Da slipper du å "overfylle" sommerhansken så du mister førlighet og godt mulig heller ikke får maksimal isolasjon ut av det fordi det blir for trangt for å få nok isolasjon om vinteren, og du slipper å svømme rundt med hansker stor nok til vinterbruk om sommeren, hvor de bare vil være for store når du har tynnere innerhansker under.
Selv om det innebærer kjøp av et ekstra par hansker vil det over tid ikke være noe dyrere. Hver av hanskene tåler jo fremdeles like mye dykking, så det tar bare lengre tid før du har slitt dem ut. Så i realiteten vil kostnaden over tid være identisk, men du vil ha høyere komfort, plass til riktig mengde isolasjon i forhold til årstid og høyest mulig førlighet gjennom hele dykkeåret med den tilnærmingen.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


3 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.