No Gravity Thermoactive Overdel FUE

No Gravity Thermoactive Overdel

Thermoactive_overdel
kr 995.00
Inklusive MVA

Fukttransporterende undertøy fra No Gravity. Polartec™ er et ideelt materiale for et base layer. Det transporterer bort fukt effektivt samtidig som det gir god ekstra isolasjon.

Produktalternativer
Størrelse
Størrelse

 

Fukttransporterende undertøy fra No Gravity. Vi har hittil vært veldig fornøyd med deres vams, Sea Lion, og vi ser ingen grunn til at base layeret fra dem skal være noe dårligere.

Da vi bestemte oss for å begynne og selge base layer produkter satt vi opp disse kravene til produktet vi skulle finne:

  • Det må være noe reelt ekstraordinært
  • Det må ha bedre fukttransporterende evne enn ull
  • Det må føles varmere mot kroppen i våt tilstand enn ull
  • Det må gi mer isolasjon/varme enn 'high end' mediumvekt ull-produkter
  • Til en pris som kan forsvares


Polartec Powerstretch er på ingen måte noe nytt matriale og det er flere produsenter også i dykkebransjen som har brukt og fremdeles bruker dette matrialet i undertøy. En del av disse produktene har vi flere ganger talt på knappene om vi skulle 'gå for dem', men prisene har vært høyere enn det vi har kunnet 'forsvare'. Det første base layer produktet vi tok inn i sortimentet som var basert på Polartec™ var Weezle sitt undertøy. Det kombinerte de egenskapene vi ønsker fra et base layer med en pris som kunne forsvares. At vi nå endrer fokus fra Weezle og Fourth Element til No Gravity, som har samme prisnivå, for denne type undertøy har ganske enkelt med passform og design å gjøre, særlig passform på buksene.


En viktig egenskap som base layer er å transportere fukt vekk fra kroppen og ut til vams slik at kroppen holdes tørr. Det fører til at selv på varme sommerdager med vil huden holdes tørr og forbli varm, men fuktigheten har gått ut til vams/drakt. Siden vi sluttet med Fourth Element, syntes vi at dette er en veldig god erstatning.

Størrelsene er ganske normale, så om du tradisjonelt er en large, vil størrelse large passe bra. Over og underdel kjøpes separat eller som en pakke sammen med sokker.

Sortert herre/dame
Unisex
Design
Todelt overdel/bukse
Materialtype
Polartec™ (4-veis stretch)
Lommer
Ingen
Stretchpaneler
N/A (Materialet har tilstrekkelig naturlig stretch)
Type undertøy
Base layer
Vaskbarhet
Tåler vask godt. NB! Vask som ull, og IKKE bruk tøymykner
Nytt produkt

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.