Svart Xtreme Regulatorslange - 40cm til Rebreather

Svart Xtreme Regulatorslange - 40cm til Rebreather

xtr_reg_sva40
kr 395.00
Inklusive MVA
40cm Svart Xtreme regulatorslange til rebreather-konfigurasjon.

 

Xtreme slangene har en del egenskaper som gjør at de skiller seg fra standard dykkeslanger på en reell måte. Ikke bare ny innpakning på samme gamle produkt. Som andre slanger består de av en kjerne plus et lag med beskyttelse utenpå, som typisk er gummi på tradisjonelle slanger. MiFlex slangene har en kjerne med polyurethan som er beskyttet med et ekstremt slitesterk lag dobbeltvevd nylon utenpå. Det beskyttende laget er festet til kjernen med ståltråd.

For mer utfyllende informasjon om koblingstype, slangelendger og praktisk bruksområde for de forskjellige slangene klikk på arkfanen "Tilleggsinformasjon".

  • Denne slangelengden (40cm) har få eller ingen praktiske anvendelsesområder annet enn til bruk i Rebreather-oppsett.


Vi var litt skeptisk første gang vi så disse slangene i 2007, men er nå kanskje tilsvarende overbevist om at disse slangene vil dominere markedet framover. Lav vekt er viktig for oss dykkere som stadig vekk reiser mer og mer med utstyret vårt, og en moderat høyere pris for en vesentlig lengre levetid er både god økonomi og gir mindre belastning for miljøet.

  • Levetid: produsenten (som er samme som produserer gummislangene vi har solgt med veldig god erfaring siden 2004) antyder en økt levetid med inntil 3 ganger.
  • Større slitestyrke ved kontakt med omgivelser (vrak, trange restriksjoner, slitasje på land og i båt, m.m)
  • Vesentlig lavere vekt enn standard slanger (ca 30% reduksjon), som er bra ved reising.
  • Ekstremt fleksible, samtidig som det er praktisk talt umulig å stoppe gassflow'en ved å bøye slangen


Dersom du er i tvil om hvilken type, lengde, kobling du skal ha eller annet: Kontakt oss på Skype (fue.no), send en mail eller ring oss.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.