Apeks Tek3 1.trinn FUE
Apeks Tek3 1.trinn FUE
Apeks Tek3 1.trinn FUE
Apeks Tek3 1.trinn FUE

Apeks Tek3 1.trinn

1505-1507
kr 3,595.00
Inklusive MVA

Apeks Tek 3 førstetrinnene er designet spesifikt for å gi best mulig slangeføring på ventilsett som brukes på dobbeltsett.

Produktalternativer
Tek3 førstetrinn
Tek3 førstetrinn

 

Nytt førstetrinn fra Apeks, laget spesielt for dykking med dobbeltsett.

For å skape en best mulig slangeføring har Apeks utviklet ett dedikert førstetrinn for 'venstre post' og ett dedikert førstetrinn for 'høyre post'. Som vist på produktbildet er alle uttakene samlet på en side av førstetrinnet, slik at du enkelt får konfigurert ventilsettet med alle slangene pekende nedover mot/sammen med resten av utstyret og dykkerens kropp. Uttakene er også vinklet for å gi best mulig konfigurasjon.

God slangeføring begrenser stress/belastning (knekk og bøy) og forlenger den nyttige levetiden på slanger. Samtidig gir det et mer ryddig oppsett hvor ingenting stikker ut i hytt og pine, men slangene samles nær inntil kroppen og utstyret for øvrig. Det bedrer strømlinjeforming ved å redusere dykkerens profil, og i mange omgivelser som vrak, tareskog, grotter, m.m øker det sikkerheten i den forstand at god slangeføring reduserer muligheten for å hekte fast i omgivelsene.

I tillegg holder førstetrinnene naturligvis den samme høye kvaliteten og gode frostbeskyttelser som dykkere har blitt vant til å kunne regne med fra Apeks.

  • Membranstyrt førstetrinn med lukket balanseringskammer
  • 'universal' DIN 200/300bar kobling til flaske
  • 3stk standard lavtrykksuttak (3/8')
  • 1stk standard høytrykksuttak (7/16')


Apeks Tek3 førstetrinnet kan kjøpes separat for venstre og/eller høyre post og i kombinasjon venstre + høyre, som gir en noe mer fordelaktig pris samlet sett.

(NB! Med 'høyre post' menes den kranen på manifoldet som ligger nærmest dykkerens høyre skulder når flaskesettet er på ryggen. På denne siden sitter vanligvis langslangen til primærregulator og inflatorslange til vinge/BCD. Mens høytrykksslange og slange til backupventilen sitter på 'venstre post'. Også inflatorslangen til tørrdrakten sitter på 'venstre post' dersom du ikke bruker separat flaske for draktgass.)

Frostbeskyttet
Ja
Koblingstype mot kran
Universal 200/232/300 bar DIN
Konstruksjon 1.trinn
Balansert membranstyrt
Antall HP uttak
1stk
Antall LP uttak
3stk
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


7 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.