Redningsdykking

Redningsdykking

redningsdykking
kr 499.00
Inklusive MVA

En bok om redningsdykking. Boken gir en meget god innføring i bredden på redningsdykkernes mangfold av oppdrag. Den vil være nyttig å lese for alle som interesserer seg for redningsarbeid og ikke kun fagfolk.

 

Den eneste boken om faget redningsdykking

Boken omfatter blant annet søksmetoder, redning, mentale påkjenninger, overflateredning og utstyr.

Går du med en drøm om å bli redningsdykker, så er dette en god innføring i hva du har i vente.

Utdrag fra forord:

I det siste tiåret er redningsdykking satt på kartet i Norsk redningstjeneste. Samfunnet har forandret seg mye de siste årene. Stor aktivitet både til lands og til vanns og ikke minst mye ekstremvær, har ført til nye utfordringer for redningstjenesten. Redningsdykkere har vært involvert i en rekke større ulykker med meget godt resultat, noe som har økt forståelsen og anseelsen for dette spesialområdet innenfor redning.

Ronny Arnesens veldige engasjement for redningsdykking har vært kjent landet rundt. Vi ble kjent med hverandre da jeg holdt foredrag om dette emnet i midten av 90-tallet, og det kom spørsmål fra en tilhører som tilkjennega at her var det en som kunne sitt fag. Siden den gang har vi holdt jevnlig kontakt og utvekslet mye faglig med hverandre. Når først noen skulle finne på å lage bok om dette spesialemnet, var Ronny selvskreven.

Utdrag fra innledning:

Fra jeg var 13 år (1973) og frem til i dag, har jeg drevet med forskjellige former for dykking. For det meste har det foregått på fritiden, noe som har gitt meg flotte opplevelser og sterke minner.

Jeg begynte i brannvesenet i 1986 og har siden januar 1990 tjenestegjort som redningsdykker og røykdykker. Også innen redningsarbeidet er det dykking som tiltaler meg mest. Gleden ved å kunne bruker erfaringer fra dykking på fritiden til samfunnsnyttig arbeid, er stor. Muligheten til å få oppleve den sterke gleden det er å redde et menneskeliv, eller frustrasjonen ved å mislykkes, gir en kontrastfylt arbeidssituasjon som aldri kan bli kjedelig.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.