Highland HP adapter UNF 7/16 male to female FUE
Highland HP adapter UNF 7/16 male to female FUE
Highland HP adapter UNF 7/16 male to female FUE
Highland HP adapter UNF 7/16 male to female FUE

Highland HP adapter UNF 7/16 male to female

4061
kr 135.00
Inklusive MVA

Denne adapteren gjør det mulig å sette forrige generasjon Uwatec trykksendere på standard korte HP slanger. Etter vår erfaring gir det bedre beskyttelse og reduserer muligheten for skade på senderen.

 

Denne adapteren gjør det mulig å sette Uwatec trykksendere fra før sommeren 2010, på standard korte HP slanger. Etter vår erfaring gir det bedre beskyttelse og reduserer muligheten for skade på senderen.
Produktbilde #2 er den type Uwatec sender som behøver denne adapteren. Nyere Uwatec sendere, som er svartere i farge og rundere i kantene, fra senere enn sommeren 2010 kan festes til standard korte høytrykksslanger uten bruk av adapter.

Bruksområde:

  • Dersom det er for trangt om plassen til å feste Uwatec sin 'transmitter' mellom førstetrinn og flaskekran (eller andre slanger)
  • Dersom du ønsker at transmitteren ikke skal stå 'dønn fast' på førstetrinnet.


Dersom transmitteren ikke er skrudd rett i førstetrinnet, men er festet til noe som 'flexer' litt reduserer det sjansen for at plastdelen av senderen knekker av ved støt. F.eks under transport til og fra dykkested, baggasjehåndtering på flyplasser og når utstyret ditt løftes over ripen etter båtdykk. NB! O-ringen som står på Uwatec senderen og tetter mot førstetrinnet må "stå der den står" når du bruker adapteret. Bare ikke rør eller ta av noe når du monterer adapteren så blir det bra.

(Suunto sine sendere (både nye og gamle) kan festes direkte til standard HP slanger uten denne adapteren.)

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.