Suunto EON Core
Suunto EON Core
Suunto EON Core
Suunto EON Core

Suunto EON Core

suunto-eon-core
kr 7,995.00
Inklusive MVA

Ny fargeskjermcomputer fra finske Suunto med alle funksjoner

Produktalternativer
Farge
Bungee feste
Transmitter
 
Ja
[+ kr 3,640.00]
 
Nei
[+ kr 345.00]
Bungee feste
Transmitter
Farge

 

Ny multigasscomputer med LED fargeskjerm fra anerkjente Suunto

Finske Suunto har litt over 75 års erfaring med å lage pålitelige instrumenter til bruk i alle miljøer planeten vår har å by på, og satt med EON Steel™ standarden for hvordan en dykkercomputer skal se ut og fungere i 2014 og en stund framover.

Nå har Suunto EON Core blitt lansert. Det er en mindre og rimeligere dykkekomputer med tilsvarende funksjoner som EON Steel. Vi mener at dette er på god vei som en del av utviklingen av en computer med fargeskjerm som et rimeligere alternativt til EON Steel og Shearwater Perdix.

Det er ikke gjort noen kompromisser på materialvalgene, så selve huset er laget kompositt, mens glasset er noe som Suunto kaller mineral crystal. Størrelsesmessig er computeren en hel del mindre enn EON steel, men siden skjermen dekker mer av arealet på computeren (enn Suunto EON Steel), syntes vi skjermen er akkurat passe stor.

LED wide angle BrightSee™ skjermen med Suunto CustomDisplay™ funksjon skal gjøre at du kan se på ett av fire per valgt modus (luft, nitrox, trimix, CCR eller bottomtimer) valgfrie skjermbilder i nær sagt hvilken som helst vinkel uansett lysforhold. Computeren er naturlig nok også fullt oppgraderbar av brukeren selv via Suunto's Dm5 software og du kan selvsagt enkelt dumpe all data fra dykkene dine inn på datamaskinen via samme programvare.

Computeren har gassbyttefunksjon mellom 10(!) ulike gasser og med valgfrie Suunto Tank POD'er kan du trådløst overføre flasketrykket fra de samme 10(!) flaskene eller din egen flaske og flaskene til de 9 andre meddykkerene dine hvis du skulle ønske det.

Batteriet som sitter i er et oppladbart lithium-ion batteri som skal gi deg 10-20 timer dykketid per lading eller 20 dager i "time mode" dersom du mot formodning skulle ønske å bruke den som klokke. Suunto har for ordens skyld mange modeller som er bedre egnet som sistnevnte.
Batteriindikatoren viser deg både et ikon og hvor mange dykketimer du har igjen før du må lade.

Computeren har også digitalt kompass som kan tiltes (ikke holde hånda helt rett) inntil 45 grader før det begynner å bli unøyaktig. Kompasset kan selvsagt vises fast som et av dine valg på en av de fire skjermene i en av de fire modusene. Eler to. Eller alle seksten...

Dekompresjonsalgoritmen som er brukt i computeren er den samme som Suunto velger for alle sine computere RGBM. RGBM er en "boblemodell" som ikke bare tar hensyn til gass oppløst i vevene dine men som forutser at du faktisk vil danne bobler under oppstigningen og tar hensyn til dette når du skal dekomprimere.

Computeren har selvsagt alle funksjoner som er vanlige på moderne computere (cns%, loggbok, oppstigningshastighet etc...) og det ville strengt tatt vært enklere for oss å skrive hva den ikke hadde. Den har ikke gps eller telefonfunksjonalitet.

Dette er kort og godt et råskinn av en computer der programvaren også er oppgraderbar, så denne kommer neppe til å stoppe deg med det første.

Brukerutskiftbart batteri
Ja
Digitalt kompass
Nei
Computer modus
Luft & Nitrox
Bottom timer modus
Ja
Stoppeklokke funksjon
Ja (i Bottom timer modus)
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.