Nordic Blue ringsystem FUE
Nordic Blue ringsystem FUE
Nordic Blue ringsystem FUE
Nordic Blue ringsystem
Nordic Blue ringsystem FUE
Nordic Blue ringsystem FUE
Nordic Blue ringsystem FUE
Nordic Blue ringsystem

Nordic Blue ringsystem

4812
kr 550.00
Inklusive MVA

Det enkleste og beste ringsystemet for tørrdrakter.

Produktalternativer
Tørrhansker til Nordic Blue Ringsystem
Montering
Tørrhansker til Nordic Blue Ringsystem
Montering

 

Selve ringsystemet til Nordic Blue er det enkleste og mest skuddsikre ringsystemet vi har klart å komme borti. 
I den grad vi har ringsystemer på egne drakter så er det dette ringsystemet vi bruker, og naturligvis anbefaler til deg som ikke foretrekker den tradisjonelle løsningen med konisk mansjett på hansken som tetter mot mansjetten på drakten.

Ringsystemet må limes på drakten. Fordelen er at når ringen først er limt på, så har du en permanent løsning som gjør det superenkelt å bytte mansjett/tørrhanske. Det finnes ringsystemer som monteres sammen med mansjetter som allerede er limt på drakten, men den store svakheten blir da at mansjetten vil morkne over tid og sprekke opp og du må lime på en ny mansjett før ringystemet kan taes i bruk igjen.

  • Pris oppgitt for 1 par / 2 stk 
  • 2 stk fleksible ringer for montering på drakt
  • 2stk O-ring til å feste/sikre mansjett og/eller tørrhanske på ringene


Du velger selv om du vil ha mansjett "under" tørrhansken eller droppe mansjetten for å la gass passere enda mer uhindret ut til hendene i tillegg til en litt friere blodsirkulasjon. Det at det ikke strammer rundt håndleddene gjør også at du kan ha mer isolasjon der hvor alt blodet som skal varme opp hendene dine renner gjennom.

Systemet tetter helt enkelt ved at en lateksmansjett dras over en fleksibel ring og dersom du ønsker ekstra sikkerhet kan mansjetten på tørrhansken låses fast ved at du legger en tykk O-ring over og ned i et spor (denne kan du også droppe). 
Enkelt, greit og ikke en hel masse løse deler i hardplast som blir borte, knekker eller lekker. Kort sagt tetter egentlig systemet på akkurat samme måten som en tradisjonell mansjett tetter mot håndleddet ditt, bare ringen løfter mansjetten bort fra håndleddet. 
Hansker/mansjetter byttes på under 30 sekunder ute på dykkeplassen uansett hvor mange tomler du har.

Dersom du ønsker at vi skal montere ringsystemet for deg krysser du av for det i boksen ovenfor og sender/leverer drakten til oss.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.