DZ Cordura Bellows Pocket FUE

Dirzone Cordura Bellows Pocket

4900
kr 425.00
Inklusive MVA

Tørrdrakt lomme med velcro laget i slitesterk Cordura.

 
  • Velcro flappen på lommen er gjort lengre slik at du kan lukke lommen tightere igjen for å bedre strømlinjeformingen når du har få ting i lommen.

Til sammenligning er lommen størrelsesmessig marginalt mindre enn Halcyon bellows pockets. Og mangler separat rom for wetnotes og lett tilgjengelig liten lomme i front for cookies/linepiler.

Vi anbefaler å montere lommer montere på utsiden av låret og ikke i front. Det er mer praktisk i forbindelse med ilandstigning, særlig til båt, og gir bedre strømlinjeforming under vann.

Vi har gode erfaringer med å montere lommer på både neoprendrakter og skalldrakter med Aquasure / Aquaseal. Ca 2 cm bredt lag med lim rundt hele lommen og et krys på tvers av lommen. Bruk av for mye lim gjør bare drakten stivere enn nødvendig. For å unngå at lommen løsner i kantene (pga belastning når vi putter ned og tar opp ting fra lommen) anbefaler vi å legge en "forsegling" mellom ytterkanten på lommen og drakten. Det er ikke verdens beste løsning rent estetisk, men fungerer veldig effektivt.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.