OMS P-valve

OMS P-valve

oms-p-valve
kr 1,995.00
Inklusive MVA

OMS P-valve som er enkel å demontere for lettere rengjøring.

Produktalternativer
Montering
Montering

 

 

En av de beste tingene som en dykker kan gjøre for å være forberedt på et dykk, er å være tilstrekkelig hydrert. Optimal hydrering krever begynnelse 12-24 timer før planlagt dykk. Når dykketiden øker blir du gradvis mer utfordret med å forbli hydrert. En del av prosessen med å holde seg hydrert og være komfortabel under vann, er evnen til å late vannet.

OMS p-valve er utviklet fra tilbakemelding fra dykkere med mange års erfaring under vann. Det patenterte P-Port-systemet gjør det mulig for dykkeren å fjerne og erstatte P-ventilen slik at den kan rengjøres, eller bare fjernes for dykk der det ikke er nødvendig.

Langvarige dykk krever en tisseventil når «naturen kaller», men hvert dykk trenger ikke nødvendigvis en p-valve. Når det er sagt, så er det mange dykkere som også trives med p-valve på selv korte dykk på 45-60 minutter. OMS p-valven har den unike muligheten til å fjerne balanseventilen og erstattes med en vanntett blindplugg. Dette tillater også dykkeren å rengjøre og gjenoppbygge ventilen når det er nødvendig, men fortsatt kunne dykke med blindpluggen. Det unike bajonettfeste holder ventilen i drakten om du skulle være uheldig å skru for langt når du lukker ventilen under dykk.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.