WaterProof G1 5mm 5-finger hanske FUE

WaterProof G1 5mm 5-finger hanske

WP_G1
kr 895.00
Inklusive MVA

Nye 5mm 5-finger hansker fra WaterProof. Nye materialer og nytt design.

Produktalternativer
Størrelse
Størrelse

 

Ny 5mm 5-finger hanske fra WaterProof!

WaterProof sine hansker har mer eller mindre blitt "standarden" øvrige produsenter måler seg mot både når det gjelder design, kvalitet og prisnivå. Den utgående modellserien var populær og godt likt blant norske dykkere og vi tror denne nye 'G1' vil hjelpe WaterProof til å få et enda bedre rykte og større utbredelse blant norske dykkere.

De nye hanskene har fått helt nytt design, som definitivt ser bedre ut og er mer enn den utgående modellen var. Nå er ikke design det eneste viktige med en våthanske, selv om vi inkluderer form og passform i det begrepet, så det er også verdt å nevne at WaterProof benytter et annet neopren for denne nye modellen. Uansett produsent er det begrenset hvor mye en 5mm 5-finger hanske kan isolere, men WaterProof sin versjon står ikke tilbake for noen av alternativene. Snarere tvert om virker den mer robust, litt tykkere og varmere enn det vi forventer oss av en 5mm 5-finger hanske.

WaterProof har ikke noe måleskjema for hanskestørrelsene sine, men vår erfaring tilsier at de som kommer inn og "tror de selv er en typisk Large" som regel passer i en Large, osv for deg som tror du er en "typisk Medium eller hva som helst".

Hanskedesign
5-finger
Vristtype
Glidelåslukking
Neoprentykkelse
5mm
Hansketype
Våthanske
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.