Apeks standard utventil (justerbar auto-dump) FUE
Apeks standard utventil (justerbar auto-dump) FUE
Apeks standard utventil (justerbar auto-dump) FUE
Apeks standard utventil (justerbar auto-dump) FUE

Apeks standard utventil (justerbar auto-dump)

1557
kr 500.00
Inklusive MVA

Apeks standard utventil til tørrdrakt med justerbar auto-dump funksjon.

 

Apeks sin standard utventil er etter vår erfaring den klart beste av de to utventilene Apeks produserer.

Apeks sin sin "standard" dumpingventil for tørrdrakt har en særlig fordel over "low profile" varianten som er mest vanlig solgt på nye drakter.
Denne dumping ventilen fra Apeks har mindre diameter på membranen som "gir etter" og luften fra drakten går forbi når vi dumper. Mindre diameter gir bedre forutsettninger for å tette mot lekkasje inn i drakten når drakten er minimalt fylt med luft.
Når du bruker vingen til oppdriftsjustering og ikke har mer luft i tørrdrakten enn nok til at det er komfortabelt er det ikke uvanlig at det oppstår små lekkasjer inn gjennom den mer vanlige "low profile" dumpingventilen.

Dumingventilen kan justeres i flere trinn fra helt lukket, så du må fysisk trykke på ventilen for at du skal slippe ut, til helt åpen slik at den automatisk slipper ut overtrykk med luft fra drakten som står å presser mot ventilen.

Dumpingventilen på drakten helt åpen, vinge/bcd til oppdriftskontroll og kun nok luft i drakten så det er komfortabelt er normalt den enkleste, sikreste og mest effektive måten å holde god oppdriftskontroll, trim og samtidig kunne innta en hvilken som helst orientering i vannet uten at luftvandring fører til unødvendig mye ustabilitet.

NB! Si-Tech og Apeks (de to mest brukte produsentene av inn-/utventiler til tørrdrakter) har fysiske mål som gjør at de ikke passer omhverandre. Så pass på at du kjøper en Apeks hvis det er Apeks du skal bytte ut, og SiTech hvis det er Sitech som skal byttes ut.
En del draktprodusenter setter sin egen logo på ventilene, som kan gjøre det vanskelig å identifisere om det er den ene eller andre produsenten sin ventil du har. Hvis du er i tvil send oss et halvveis ok bilde på epost så skal vi hjelpe til å identifisere hvilken det er du har.

Nytt produkt

Produktanmeldelser


5 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.