Xtreme Regulatorslanger - Svart FUE

Xtreme Regulatorslanger - Svart

xtr_reg_sva
kr 495.00
Inklusive MVA

Svart Xtreme slange til pusteventil i lengdene 56cm, 63cm, 100cm, 150cm og 210cm.

Produktalternativer
SS Bolt Snap
LP Slange
LP Slange
SS Bolt Snap

 

Xtreme slangene har en del egenskaper som gjør at de skiller seg fra standard dykkeslanger på en reell måte. Ikke bare ny innpakning på samme gamle produkt. Som andre slanger består de av en kjerne plus et lag med beskyttelse utenpå, som typisk er gummi på tradisjonelle slanger. MiFlex slangene har en kjerne med polyurethan som er beskyttet med et ekstremt slitesterk lag dobbeltvevd nylon utenpå. Det beskyttende laget er festet til kjernen med ståltråd.

For mer utfyllende informasjon om koblingstype, slangelendger og praktisk bruksområde for de forskjellige slangene klikk på arkfanen "Tilleggsinformasjon".

Typisk bruksområdet for de forskjellige slangelengdene:

  • 56cm slanger blir typisk brukt som slange til backupventilen når du dykker med enkeltflaske
  • 63cm slanger blir typisk brukt som slange til backupventilen når du dykker med dobbeltsett
  • 100cm slanger blir typisk brukt som slange på stage-/dekoflaske, og er også samme lengde som "octopusslanger" gjerne er
  • 150cm langslanger blir typisk brukt på primærventilen av dykkere som ikke har canisterlykt eller noe annet på magebeltet som en 210cm slange kan rutes under 
  • 210cm langslanger blir typisk brukt på primærventil av dykkere som har canisterlykt, og er etter vår erfaring også den beste av de to langslangelengdene selv om du ikke har en canisterlykt å rute den under. Det finnes mange måter å håndtere "mangel på canisterlykt" som er fullgode alternativer.


Vi var litt skeptisk første gang vi så disse slangene i 2007, men er nå kanskje tilsvarende overbevist om at disse slangene vil dominere markedet framover. Lav vekt er viktig for oss dykkere som stadig vekk reiser mer og mer med utstyret vårt, og en moderat høyere pris for en vesentlig lengre levetid er både god økonomi og gir mindre belastning for miljøet.

  • Levetid: produsenten (som er samme som produserer gummislangene vi har solgt med veldig god erfaring siden 2004) antyder en økt levetid med inntil 3 ganger.
  • Større slitestyrke ved kontakt med omgivelser (vrak, trange restriksjoner, slitasje på land og i båt, m.m)
  • Vesentlig lavere vekt enn standard slanger (ca 30% reduksjon), som er bra ved reising.
  • Ekstremt fleksible, samtidig som det er praktisk talt umulig å stoppe gassflow'en ved å bøye slangen


Dersom du er i tvil om hvilken type, lengde, kobling du skal ha eller annet: Kontakt oss på Skype (fue.no), MSN (info@fue.no), send en mail eller ring oss.

Gjengedimensjon
Standard 3/8' lavtrykk
Slangelengde(r)
Fra 56cm - 210cm
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.