Xtreme-HI Carbon HD slange 65cm FUE
Xtreme-HI Carbon HD slange 65cm FUE
Xtreme-HI Carbon HD slange 65cm FUE
Xtreme-HI Carbon HD slange 65cm FUE

Xtreme-HI Carbon HD slange 65cm

4135
kr 550.00
Inklusive MVA

Ny og mer robust 65cm Xtreme HP slange i Carbon Black finish. 65cm slangen brukes primært til manometer på venstilsett som brukes med enkeltflaske eller dobbelt flaskesett .

Produktalternativer
SS Bolt Snap
SS Bolt Snap

 

Som oftest vil denne slangelengden være lang nok til "alle" som dykker med enkeltflaske, men det kan tenkes noen tilfeller hvor 75cm slangen ville vært et bedre egnet valg. Om du dykker med dobbeltsett og synes 60cm slangen blir litt kort vil denne lengden være plenty lang nok.

De nye MiFlex HP slangene med det lange navnet MiFlex Xtreme-Hi braided Carbon HD er noe tykkere og vesentlig mer robust enn første og andre generasjon Xtreme høyttrykkslange. Slangen lages med en ny type produksjonsteknikk hvor det benyttes nye materialer i forhold til hva som har vært vanlig de siste tre tiårene. Nytteverdien er lavere vekt, høyere slitestyrke og lengre levetid.

Vi har likt og promotert Xtreme slangene til inflator og pusteventiler helt siden introduksjonen. Selv om det ikke har noe praktisk funksjon er det jo kjekt at ikke alt dykkerutstyr behøver å være svart hele tiden, så fargevariasjonen på lavtrykkslangene i tillegg til at de funker og gjør jobben har talt til deres fordel. Med Xtreme høytrykkslangene har vi vært litt mer tilbakeholdne til nå. Vi har sett første- og andre generasjonen av den slangen som mer et produkt for "early adopters" og ikke forsøkt pushe det ut som et mainstream produkt. Delvis fordi slangen var så tynn at den kunne oppleves som upraktisk å "betjene" når du skal sjekke manometeret, delvis pga usikkerhet i forhold til hvor lenge slangen ville holde. Begge disse hensynene er borte når i tredje generasjon. Slangen fikk i andre generasjon slangebeskyttere som har vist seg å være nødvendig for å beskytte selve innfestingen mellom kobling og slange, mens MiFlex nå også har økt tykkelsen på slangen i tredje generasjon. Den økte tykkelsen gjør slangen enklere å betjene og eliminerer usikkerhet rundt levetid og slitestyrke. Desuten er "Carbon black" finish'en mye bedre en plain kjedelig svart!

Typisk bruksområde
Manometer enkeltflaske & dobbeltsett konfigurasjon
Gjengedimensjon
Standard 7/16' høytrykk
Slangelengde(r)
65cm
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.