Xtreme-HI Carbon HD slange 60cm FUE
Xtreme-HI Carbon HD slange 60cm FUE
Xtreme-HI Carbon HD slange 60cm FUE
Xtreme-HI Carbon HD slange 60cm FUE

Xtreme-HI Carbon HD slange 60cm

4134
kr 550.00
Inklusive MVA

Ny og mer robust 60cm Xtreme HP slange i Carbon Black finish. 60cm slangen brukes normalt til manometer på venstilsettet som brukes til dobbelt flaskesett .

Produktalternativer
SS Bolt Snap
SS Bolt Snap

 

De nye MiFlex HP slangene med det lange navnet MiFlex Xtreme-Hi braided Carbon HD er noe tykkere og vesentlig mer robust enn første generasjon Xtreme høyttrykkslange. Slangen lages med en ny type produksjonsteknikk hvor det benyttes nye materialer i forhold til hva som har vært vanlig de siste tre tiårene. Nytteverdien er lavere vekt, høyere slitestyrke og lengre levetid.

(Noen vil kunne synes at 60cm slangen kan bli litt kort selv på et dobbeltsettventilsett, i så fall er 65cm slangen plenty lang nok. På den andre siden vil en del dykkere synes at 65cm blir "for langt" til manometeret på dobbeltsettventilsett.)

Vi har likt og promotert Xtreme slangene til inflator og pusteventiler helt siden introduksjonen. Selv om det ikke har noe praktisk funksjon er det jo kjekt at ikke alt dykkerutstyr behøver å være svart hele tiden, så fargevariasjonen på lavtrykkslangene i tillegg til at de funker og gjør jobben har talt til deres fordel. Med Xtreme høytrykkslangene har vi vært litt mer tilbakeholdne til nå. Vi har sett første- og andre generasjonen av den slangen som mer et produkt for "early adopters" og ikke forsøkt pushe det ut som et mainstream produkt. Delvis fordi slangen var så tynn at den kunne oppleves som upraktisk å "betjene" når du skal sjekke manometeret, delvis pga usikkerhet i forhold til hvor lenge slangen ville holde. Begge disse hensynene er borte når i tredje generasjon. Slangen fikk i andre generasjon slangebeskyttere som har vist seg å være nødvendig for å beskytte selve innfestingen mellom kobling og slange, mens MiFlex nå også har økt tykkelsen på slangen i tredje generasjon. Den økte tykkelsen gjør slangen enklere å betjene og eliminerer usikkerhet rundt levetid og slitestyrke. Desuten er "Carbon black" finish'en mye bedre en plain kjedelig svart!

Typisk bruksområde
Manometer dobbeltsett konfigurasjon
Gjengedimensjon
Standard 7/16' høytrykk
Slangelengde(r)
60cm
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.