SS Bolt Snap 1/2' (Small) FUE

SS Bolt Snap 1/2' (Small)

3502
kr 95.00
Inklusive MVA

Liten Bolt snap i syrefast stål. Vårt førstevalg i størrelse til å putte på langslangen

 

Vi har skiftet ut hele sortimentet vårt med SS hardware iløpet av 2009. Både design, fasthet i fjær, stålkvalitet og størrelse var høy, jevn og lik gjennom 2004-2006. Men siden 2007 har distributøren vi handlet fra flere ganger forandret produsent, spesifikasjoner, osv. Noen ganger til det bedre, andre ganger til kanskje ikke fult så bra. For å få kontroll på hva vi fikk, størrelser, fasthet i fjær, stålkvalitet, osv bestemte vi oss derfor for å gå direkte på og prøve ut ulike produsenter hvor vi kunne spesifisere hva og hvordan. På denne måten får vi sikret oss at en M bolt snap i dag er identisk med en M bolt snap om 12 måneder, med mindre vi selv ber om endringer.
Før vi tok disse inn i sortimentet gav vi dem en god runde "norsk saltvannstesting" med noen prøveeksemplarer fra den produsenten vi likte best som gav utelukkende gode resultater.

SS Bolt Snap i størrelse Small er også den "smarteste" av de nye Bolt snaps'ene våre. Den er mindre i total størrelse, men smartere utformet slik at den enklere å operere enn de gamle Bolt Snaps'ene i samme størrelse. SS Bolt Snap'en i størrelse Large har også "ett nummer" større øye slik at det skal bli enklere å få en fing gjennom selv med tørrhansker på, et direkte resultat av feedback vi har fått fra deg som kunde.

  • 1/2' øye
  • 75mm total lengde


Liten og god størrelse spesielt til bisselkroken på langslangen.
Det er også en bra størrelse til backuplykter, med mindre du foretrekker de større 3/4' Bolt snap'ene (Medium) til det formålet.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.