SS Bolt Snap 1' (Large) FUE

SS Bolt Snap 1' (Large)

3504
kr 95.00
Inklusive MVA

Large Bolt snap i syrefast stål.
Den mest vanlige størrelsen å bruke til deko-/stageflaske rigge kit. I tillegg foretrekker en del å bruke større typer bolt snap's når de dykker med tørrhansker.

NB! Denne Bolt snap str Large har litt større øye enn vanlig for denne type bolt snaps, for å gjøre det enklere å få ene fingen gjennom øyet også når du dykker med tørrhansker.

 

Vi har skiftet ut hele sortimentet vårt med SS hardware iløpet av 2009. Både design, fasthet i fjær, stålkvalitet og størrelse var høy, jevn og lik gjennom 2004-2006. Men siden 2007 har distributøren vi handlet fra flere ganger forandret produsent, spesifikasjoner, osv. Noen ganger til det bedre, andre ganger til kanskje ikke fult så bra. For å få kontroll på hva vi fikk, størrelser, fasthet i fjær, stålkvalitet, osv bestemte vi oss derfor for å gå direkte på og prøve ut ulike produsenter hvor vi kunne spesifisere hva og hvordan. På denne måten vår vi sikret oss at en M bolt snap i dag er identisk med en M bolt snap om 12 måneder, med mindre vi selv ber om endringer.
Før vi tok disse inn i sortimentet gav vi dem en god runde "norsk saltvannstesting" med noen prøveeksemplarer fra den produsenten vi likte best som gav utelukkende gode resultater.

SS Bolt Snap i størrelse Small er kanskje den "smarteste" av de nye Bolt snaps'ene våre. Den er mindre i total størrelse, men smartere utformet slik at den enklere å operere enn tilsvarende størrelse Bolt Snaps. SS Bolt Snap'en i størrelse Large har også "ett nummer" større øye slik at det skal bli enklere å få en fing gjennom selv med tørrhansker på, et direkte resultat av feedback vi har fått fra deg som kunde. Selve "hooke'en" du skal betjene er også lett å komme til selv med tørrhansker og tykke innervotter på.

Denne størrelsen er primært ment til rigging av deko-/stage flasker.

Noen mener det også er en grei størrelse til manometer selv om den strengt talt er for stor til det formålet.

Til langslange på pusteventil, back-up lykter, hovedlykt (m/goodman) er den for stor.

  • Lengde: 100mm
  • Innvendig mål på "øyet": 25mm


Selve hodet hvor du klipser kroken fast til eller løs fra noe er like stort på Str M og L. Forskjellen i størrelse er "øyet", der hvor du knyter caveline til kroken.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.