Scubapro Jet Sport Svart/Blå FUE

Scubapro Jet Sport Svart/Blå

25881100
kr 845.00
Inklusive MVA

Scubapro's nye Jet Sport fin er et viktig supplement til vårt produktsortiment. Svømmefoten har relativt like egenskaper som de populære Scubapro Jetfins, men lavere vekt. 
Det primære formålet vi tenker oss for denne svømmefoten er feriedykking med våtdrakt.

Produktalternativer
Størrelse
Størrelse

 

Svømmefoten har relativt like egenskaper som de populære Scubapro Jetfins, men lavere vekt.
Standard blad-design gir fleksibilitet i forhold til beinsparkteknikker. Sammensetningen av materialene svømmefoten er produsert av bidrar til øke effektiviteten av tradisjonelle "saksespark" slik at lårmusklene belastes mindre når du gjør dykk hvor du svømmer en del.

Den lavere vekten er nyttig både i forhold til trim og balanse når du dykker med våtdrakt (mindre oppdrift i beina med våtdrakt, så en standard Jet fin kan fort gjøre dykkere "baktunge") og naturligvis er en svømmefot med lavere vekt mer "pakke- og reisevennlig".
Jet Sport vil også være en god svømmefot til bruk med tørrdrakt dersom du ikke ønsker den "massen" og ekstra negative oppdriften som en tradisjonell Jetfins gir.

Scubapro Jet Sport er også en god svømmefot til snorkling for deg som ønsker en svømmefot med åpenhel som kan brukes sammen med våtsokker/sko når du er ute å snorkler.

Hæltype
Åpen hæl
Standard helstropp
Gummistropp + Hurtigspenne, justerbar
Type matriale
Kombinasjon 3 materialer
Bladtype
Helt blad, ingen split
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


6 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.