Scubapro Spectra FUE
Scubapro Spectra FUE
Scubapro Spectra FUE
Scubapro Spectra FUE

Scubapro Spectra Dykkemaske

sp_Spectra_mask
kr 665.00
Inklusive MVA

Scubapro Spectra er en tradisjonell lavvolum maske med to glas. Masken er laget med typisk Scubapro-kvalitet på silikonet, som sørger for gode tetteegenskaper og gir høy komfort.

Produktalternativer
Neopren maskestropp
 
Ingen
 
Fue´s maskestropp
[+ kr 95.00]
Farge Mask
Farge Mask
Neopren maskestropp

 

Selv om funksjon er viktigst når det gjelder dykkeutstyr er det aldri noe ulempe at ting også ser bra ut. Denne serie masker fra Scubapro bruker også metallic fargene Scubapro begynte å bruker for et par år tilbake siden. Den kommer i fargene rød, blå og oransje og sølv - hvor de to førstnevnte er transparent, mens de to siste har svart silikonskjørt.

I valget mellom svart eller transparent har begge typene sine fordeler og ulemper. Rent generelt bruker vi å si at "vi mennesker er først og fremst vanedyr, så om vi velger den ene eller andre typen - når vi har brukt det en stund så liker vi det vi har valgt, enten det var den ene eller andre tingen". Av mer konkrete ting så har masker med svart skjørt den fordelen at lys ikke vil komme inn fra siden og kunne være irriterende, enten det er refleksjon av sollys ved snorkling eller dykking på relativt grunn dybde eller det er fra buddy sin lykt på nattdykk. Ulempen kan være at noen opplever det som litt "mørkt og trangt" inni masken, selv om praktisk synsfelt er nøyaktig like stort som for en identisk maske med transparent silikon. Motsatt vil transparent silikon gi en lysere og mer åpen følelse når brukeren tar masken på, men ha de potensielle ulempene i forhold til forstyrrende lys i sidesyn.

Vi foretrekker selv masker med svart skjørt. Den lille ulempen med at svart skjørt kan virke litt "trangere" første gang masken tas på vil fort utveies av "vanen" etter masken er brukt masken et par ganger. I butikken bruker vi likevel å nevne i veiledning at masker med transparent skjørt kan være en fordel, og da særlig des sjeldnere brukeren dykker/snorkler og des mindre erfaren brukeren er.

Vi lagerfører alle fargevariantene med både svart og transpararent silikonskjørt. Hvis du vil ha snorkel med matchende farge finnes også alle fargevariantene tilgjengelig som Marin snorkel.

Masker kan naturligvis returneres og byttes, alternativt få refundert prisen, dersom det viser seg at den ikke passer.

Innfatning
Rigid
Antall Glass
To
Type glass
Herdet glass
Innvendig volum
Lavt
Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


8 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.