Scubapro Mini Dry Snorkel - Transparent Green

Scubapro Mini Dry Snorkel - Transparent Green

26.004.030
kr 195.00
Inklusive MVA

Snorkel til barn, med "tørr topp konstruksjon" som mer eller mindre eliminerer muligheten for at vann trenger inn i snorkelen i toppen.

 

Snorkel med 'dry design' og volum tilpasset barn.
At en snorkel har 'tørt design' betyr i praksis at toppen er konstruert slik at det skal eksepsjonelt mye til for at det skal komme vann ned i snorkelen. Faktisk kan du fridykke ned til ca 3,5 meters dybde med denne snorkelen uten at den slipper inn vann, så bare kan forsette å puste som normalt når du kommer opp uten at det er noe vann som må blåses bort. 

Selv om snorkelen er konstruert på en måte som i praksis eliminerer behovet for "god snorkelteknikk", kan det gjerne være greit å lære bort til barna likevel. Med god teknikk er det særlig tre ting vi mener:

  • Alltid puste dype inn- og utpust
    (for å begrense hvor mye CO2 som blir igjen i snorkelen/ikke blir pustet helt ut og byttet med ny luft)
  • Alltid starte med å trekke pusten forsiktig i begynnelsen, i tilfelle det ligger vann i snorkelen (som da er ubehagelig å puste inn/ned mot lungene)
  • Øve på å slippe vann inn i snorkelen (mellom munn og munnstykket f.eks) for å blåse vannet ut igjen/øve på å tømme snorkel.

 

Vi oppfordrer alle til å holde direkte oppsyn med barn som snorkler og fridykker 110% av tiden. Husk også på at små kropper nedkjøles fortere, og at barn som holder på med noe moro gjerne ikke tenker alt for hardt på sånne uvesentligheter.

Nytt produkt

Relaterte produkter

Produktanmeldelser


4 andre produkter i samme kategori:

Produkten er lagt til din ønskeliste
Produkt lagt til for å sammenligne.